وي با اشاره به وجود 3 هزار اثر تاريخي در استان تهران از ثبت ملي 700 اثر از ميان آنها خبر داد و گفت: وقتي يک اثر تاريخي به ثبت ملي ميرسد به معني آن است که در پشت آن انديشه ملي و وقتي يک اثر تاريخي به ثبت جهاني ميرسد در پشت آن انديشه جهاني وجود دارد.
اين مقام مسوول با اظهار اميدواري براي ثبت جهاني کاخ موزه گلستان تصريح کرد: ما براي جلوگيري از تخريب بناهاي تاريخي آنها را به ثبت ملي ميرسانيم و اميدواريم روند فعلي ادامه داشته باشد.
مدير کل ميراث فرهنگي استان تهران همچنين از تفاهم اين اداره کل با شوراي شهر تهران در رابطه با ايجاد شهر موزه در بافت تاريخي خبر و گفت: اميدواريم به زودي بافت تاريخي تهران را به شهر موزهاي تبديل کرده و ظرفيتهاي آن را در معرض ديد جهانيان قرار دهيم.
فراهاني تصريح کرد: همچنين اميدواريم در آينده نزديک موزه مفاخر را در استان تهران راهاندازي کنيم.
* تلاش براي بالا بردن کيفيت زندگي تهراني ها
دبير ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي استان تهران با اشاره به همکاري ارگانهاي مختلف براي ارائه خدمات به گردشگران نوروزي تهران گفت: امسال نيز با همدلي تمام دوستان در هلال احمر، پايانهها، آموزش و پرورش، نيروي انتظامي، آژانسداران، هتلداران و ساير همکاران ما در ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان برنامههاي متنوع فرهنگي، اجتماعي و گردشگري اجرا شد و توانستيم يک نشاط اجتماعي را براي مردم ايجاد کنيم.
وي با تقدير و تشکر ويژه از استاندار، فرمانداران و بخشداران مختلف تصريح کرد: تمام بخشها در فرمانداريها در ايام نوروز با ما همکاري کردند ولي برخي از فرمانداريها با ما همکاري ويژهاي داشتند که شايسته تقدير است.
فراهاني ميراث فرهنگي را حاصل انديشه گذشته دانست و گفت: براي رسيدن به چشمانداز 1404 ما بايد از گذشته درس بگيريم و آن گذشته ميراث فرهنگي ما است.
وي تاکيد کرد: مردم تهران انسانهاي فرهيخته و فرهنگي هستند و کيفيت زندگي براي آنها از کميت بيشتر اهميت دارد و ما اميدواريم با اجراي طرحهاي جامع کيفيت زندگي را در تهران بالا ببريم.
/120
انتهای پیام/